top of page

Nyt år, ny begyndelse

Så skriver vi 2019, og en ny blank bog ligger åben foran dig. Det kribler i fingrene for at få lov til at dykke ned i bogen, for den virker lovende, interessant og hjertevarm. Måske er du kommet så langt som til at tegne omslaget for bogen. Måske står der endnu kun 2019 på dit omslag, fordi 2018 endnu ikke er helt færdiglæst. Der kan være sket så meget godt i 2018, som du også ønsker skal fylde i dit liv for 2019. Og der kan også være sket nogle ting i 2018, som du ikke ønsker skal præge dit 2019, så sørg for, at det kapitel bliver vel lukket inden du skriver dig et nyt.


Det kan være overvældende, når vi skriver et nyt kalenderår. Overvældende fordi vi kan have mange drømme, tanker, ideer og en masse vi gerne vil opleve, før året igen er omme. Men det er også spændende, for langt hen ad vejen, er vi selv herre over, hvad der skal fylde i vores liv, hvor der skal skrues op for det gode, og hvor der skal skrues ned. Hvilke drømme skal du skrive ind i 2019 og ikke mindst, hvilke skal indfries?


Her i januar, hvor måneden er mørk, kold og kan føles uendelig lang, kan vores drømme sende det lys og den varme, vi higer efter. Januar er den måned, hvor du især skal sørge for at åbne op og invitere det ind, som gør dig godt og glad. Fyld dit liv med glæde og god samvittighed. Vær mindful om dine valg og dine handlinger. Nyd solen lidt ekstra når den viser sig, varm dig behageligt, når vinden bider fra sig og nyd lige præcis det, der gør dig glad.


Er det i januar, hvor du springer ud som vinter-bader, hot-yogi eller noget helt tredje? Januar er en oplagt måned at indfri drømme i. Drømme som kan danne grundlag for, hvordan dit 2019 bliver, og som varmer samt glæder dig igennem en kold januar.


Jeg læste en gang (og praktiserede det derefter), at der kan være mange fordele i, at du ugentlig skriver tre ting ned, du glæder dig til i den pågældende uge. Det kan også være, at du dagligt skriver tre ting ned, du glæder dig til i dag. Det kan bl.a. medføre, at du bliver mere mindful om de gode ting i dit liv, og dermed er det dem, der får lov at fylde, samt der dit fokus retter sig mod.


2019 ligger foran dig, hvad skal din bog fyldes med? I min bog er yoga ét af de altoverskyggende temaer. HOT-yoga især, som hjælper mig igennem vinteren og som gør, at den føles mindre mørk og lang. HOT-yoga er også gerne skrevet på min top-3 på den ugentlige liste over nogle af de ting, jeg ser frem imod. Måske, den også er på din.


Fra mig og YOGA HUSET Aalborg skal lyde et smukt, varmt og dejligt nytår


De bedste hilsner,

Maria173 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page