top of page

MODULER

MODULER UDDANNELSEN 2024
Kan købes særskilt for dig der allerede underviser m.fl.- mere info: maj@yogahusetaalborg.dk

YIN IMMERSION

- 20 timers yin kursus - aspiranter deltager gratis

2024: Efterårsdato kommer senere

 

Yin & Yang teori

Det er denne Introweekend, at vi gennemgår de 22 nøglestillinger i Yin yoga, samt undersøger de taoistiske principper der ligger til grund for denne yogastilart. I samspil med bevægelse på selve yogamåtten komplimenterer vi viden om den traditionelle vestligt forankrede anatomi med den østlige tilgang indeholdende de mere yoga specifikke kropsbegreber såsom Chakra teori og energibaner (Nadi). Vi undersøger også, hvordan anvendelse af props og hjælpemidler kan benyttes - både til at støtte op ift. udfordringer, men også så stillingen tager dybere effekt. Vi lærer også om HOT yoga og hvordan det kombineres med Yin.
 

Pris for 1 modul (pr. weekend): 

GRATIS for tilmeldte til uddannelsen 2022/2023

3.500 kr; for almen pris

2.495 kr. for UNLIMITED medlemmer af YOGA HUSET     

 

 

 

MODUL 1

INTROWEEKEND

  • ​25. - 26. maj 2024

9 DAGES INTENSIV

  • ​ 29. juni - 7. juli 2024

Introduktion til den 8 grenede yogavej vi følger på uddannelsen

Vi går helt til bunds i yogaens rod, læser relevante tekster, såsom Bhagavad Ghita og Patanjalis Yoga Sutraer, samt dykker ned i hvad yoga egentlig er; yogisk filosofi, yogisk livsstil og etik m.m Yogiske begreber som Karma og Dharma vil også blive introduceret og forklaret. Undervejs får vi selvfølgelig alle de principper vi lærer grundigt i kroppen med masser af fysisk yogaundervisning, og lærer om betydningen og brugen af Bandhas og Drishti


Yoga anatomi og yoga fysiologi samt ”hands-on assist” og hensynstag 

Det teoretiske stof efterprøves og mærkes så vidt muligt i egen krop, og vi introduceres til traditionel vestligt forankret anatomi, såvel som de mere yoga specifikke kropsbegreber Chakra, Vayu og Kosha. Der udforskes understøttende anvendelse af redskaber og hvorledes man bedst assisterer sine elever med disse, samt hvordan vi arbejder med skader, sygdomme, udfordringer og gravide/efter fødsel.

Pris for modul: 

GRATIS for tilmeldte til uddannelsen 2024

9.500 kr; for almen pris

7.500 kr. for UNLIMITED medlemmer af YOGA HUSET

 

MODUL 2

3 X WEEKENDUDDANNELSE

  • 17. - 18. aug. 2024​

  • 14. -15. sept. 2024

  •  5. - 6. okt. 2024    

 
Yogalærens rolle


Her fokuseres på selve faget yogalærer. Vi går på gulvet og ser på konkrete værktøjer ift. brug af tema, musik og stemme, sammensætning af flows og programmer og samtidig vil vi lære om præsentation, formidling og kommunikation. Modulet vil også byde på undervisning i at passe på sine elever med relevant opvarmning/nedkøling og forberedelse, passende justering og assistering ved hjælp af både hænder og verbal vejledning, forberedelse m.m, såvel som undervisning i hvordan vi passer på os selv som lærer (afgrænsning af rollen, en yogalærers mange hatte, psykisk selvforsvar osv.)

Yoga anatomi og yoga fysiologi 

Det teoretiske stof efterprøves og mærkes så vidt muligt i egen krop, og vi dykker i dybden med de mere yoga specifikke kropsbegreber Chakra, Vayu og Kosha samt yogaens medicinsystem: Ayurveda. Forskellem mellem den østlige reduktionstankegang og den herskende filosofi i vesten undersøges og relateres og vi møder tankegange som Taoisme.

Pris for 2 modul: 

GRATIS for tilmeldte til uddannelsen 2024

9.500 kr; for almen pris

7.500 kr. for UNLIMITED medlemmer af YOGA HUSET

MODUL 3

BUSINESS OF YOGA

  • 2.-3. nov. 2024

  • 23.-24. nov. 2024 (Eksamen)


Opsummering, Fagprøve & livet efter uddannelsen
 
I dette sidste modul introduceres faget ”The Business of Yoga”; hvordan etablerer man sig og driver virksomhed som yogalærer på en etisk og yogisk forsvarlig måde. Modulet byder på mulighed for at dykke dybere i og/eller genopfriske emner af særlig interesse og aktualitet. Afsluttes med praktisk og skriftlig fagprøve (frivilligt, men indgår i prisen og nødvendigt for certificering).

 

 

Pris for 3 modul: 

GRATIS for tilmeldte til uddannelsen 2024

1.200 kr; for almen pris (deltagelse i Fagprøvedelen fordrer tidligere uddannelse) 

695 kr. for UNLIMITED medlemmer af YOGA HUSET (deltagelse i Fagprøvedelen fordrer tidligere uddannelse)    

 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maj på:

maj@yogahusetaalborg.dk eller på: 40 48 30 01.

bottom of page