BOOKING

I henhold til myndighedernes påbud er al fysisk holdaktivitet og workshops i YOGA HUSET pt. suspenderet. I stedet tilbyder vi daglige online klasser i varierende stilarter med YOGA HUSETS undervisere til medlemmer og andre trængende for kun 79 kr; md. 

Vi har brug for jeres solidaritet og tager imod bidrag på MobilePay 32948, støttende e-mails og elektroniske kram med kyshånd.

Din træning behøver ikke stoppe; få første måned gratis på YogaStream, ved at følge dette link maj.yogastream.dk og 40% på online fitness og pilates på Terrickafitness.com med koden FOKUSONLINE

Følg os på YouTube – vi uploader dagligt nye meditationer, talks, flows m.m

NY TIL YOGA?

Er du i tvivl om, hvad de forskellige yogahold betyder?

 

Book en snak med Maria Abildgaard/ Maj Ingemann-Molden og få styr på, hvad de forskellige yogabetegnelser betyder og hvilket hold der ville være bedst for dig. Muligheden er naturligvis inkluderet i dit medlemskab, og tiderne, hvor du kan træffe enten Maria eller Maj, er følgende:

Maria 

 • Mandage 14.30-16.00

 • Tirsdage 9.00-15.00

Maj

 • Onsdage 14.30-15.30

 • Torsdage 15.30-16.00

 

Du kan booke en tid, ved at sende os en sms på 22 64 02 61.

 

Din tid er ikke booket førend, du har modtaget en bekræftelse fra os. Angiv venligst om du ønsker at mødes i YOGA HUSET eller blive ringet op.

BOOK

VIA VORES APP

Du kan booke når du er på farten via vores app. Hent appen Sport Solution i

Google Play eller i Appstore.

Her logger du ind med dit medlemsnummer og kodeord. 

Herefter kan du booke/afmelde mv.

via appen.

HVAD SKAL JEG HAVE MED?

Som hovedregel behøver du ikke medbringe andet end et åbent sind og en krop der trænger til træning - vi har både udstyr, måtter, aflåste skabe og the/kaffe/vand klar til dig! 

Egen måtte er også velkommen, og den må endda bo hos for kr. 25 pr. måned. 

Lækre badefaciliteter har vi også, så det kan være du skal medbringe et håndklæde. Deciderede Grip-towels til HOT yoga brug sælges i studiet, hvor vi også sælger måtter og tøj. 

Hvis du skal til HOT yoga skal du medbringe et stort håndklæde og du kan læse mere om de særlige retningslinjer ved HOT yoga her.

VENTELISTE

 

Har du stået på venteliste og får plads, men er blevet forhindret i at møde op skal du stadig afmelde dig – så en anden kan få glæde af din plads. Der uddeles IKKE

bøde til medlemmer på venteliste.

 

Du er velkommen til at dukke op på chancen, men vent venligst udenfor salen

til din underviser har bekræftet du kan

være med.

ABONNEMENTSBETINGELSER

YOGA HUSETs medlemskab til 2 hold pr. uge fungerer i effekt som et løbende klippekort.

Du betaler en fast månedlig pris og får adgang til dit valgte antal hold. Du kan herefter booke dig ind på de hold, som passer dig i den pågældende måned. Hvis du fx vælger 2 hold pr. uge, så får du 8 klip frigivet hver den første i måneden.

De frigjorte klip kan du bruge, som du vil - resten af den måned inden for anførte betingelser.

 1. Kun medlemmer på UNLIMITED kan booke mere end 2 hold om ugen.

 2. Din tilmelding er bindende 2 timer før holdets start – dvs. ønsker du at afmelde dig dit valgte hold, skal det ske senest 2 timer før holdstart. Hvis ikke du afmelder dig rettidigt ”mister” du dit klip, og vil automatisk blive trukket 35 kr.

 3. Du tilmelder dig hold via hjemmesiden eller app, og det er ikke muligt at ringe og booke sig på hold. Ligeledes er det ikke muligt at ''akkumulere klip" - dvs. er du forhindret i at komme en given uge kan du ikke spare klippet op til følgende uge.

 4. Et UNLIMITED medlemskab giver dig adgang til ubegrænsede antal klasser hver måned til en fast pris med løbende betaling. 

 5. Du har til enhver tid mulighed for at sætte dit medlemskab i YOGA HUSET på pause mod betaling af et engangsgebyr på kun 99kr; eller skriftligt at opsige dit medlemskab via info@yogahusetaalborg.dk med det gældende opsigelsesvarsel. Vælger du at sætte dit medlemskab i bero skal du ikke betale oprettelse, når du igen ønsker at genoptage dit medlemskab. Du kan selv sætte dit medlemskab i bero indtil flere gange i op til 4 måneder, eller ved henvendelse til info@yogahusetaalborg.dk. Husk at angive start- og slutdatoen for din bero periode, og vær opmærksom på at et medlemskab ikke kan opsiges i beroperioden. Når den valgte periode ophører genoptages dit medlemskab automatisk; kontakt os derfor inden, hvis du ønsker at forhøre dig om mulighederne for forlængelse. Bemærk det er medlemmets eget ansvar at framelde eventuelle tilmeldte hold i perioden. Ved opsigelse fungerer medlemskabet resten af indeværende måned plus én måned, og kan frit benyttes. Oplys venligst dit navn, medlemsnummer og angiv gerne årsag til ophør; så vi kan drage erfaring og blive bedre. Vær opmærksom på, at du skal betale oprettelsesomkostninger igen, hvis du senere ønsker at genoptage dit medlemskab.

 6. Alle vores hold starter og slutter som angivet, og medmindre du har aftalt andet med din lærer, er døren lukket, når klassen starter og åbnes først igen, når timen slutter. Kommer du for sent, bedes du respektere de andre yogier på måtten og vente til der er en oplagt mulighed for at komme ind uden at forstyrre. Vi anbefaler, at du ankommer minimum 10 minutter før klassens start, og kan ikke garantere du bliver krydset af, hvis du kommer efter klassens start.

 7. Værdigenstande, mobiltelefoner, tøj, tasker og telefoner skal ikke medbringes i salene/loungeområderne. YOGA HUSET stiller aflåste skabe til rådighed i omklædningen som en del af vores service. YOGA HUSET er ikke ansvarlige for mistede/ødelagte genstande.

 8. Du deltager i yoga på eget ansvar, så husk at informere din lærer inden klassens start, hvis du har skader, er gravid eller har andre forhold der kræver særlig opmærksomhed.

 9. Du kan tidligst booke dig 14 dage frem i tiden på samtlige medlemskaber.

YOGA HUSET Aalborg - Strandvejen 19, 9000 Aalborg - info@yogahusetaalborg.dk - ©2017 FOKUS Folkeoplysning