top of page

UNDERVISERE PÅ
YOGAUDDANNELSEN


(Siden bliver løbende opdateret med den kommende uddannelses undervisere)

Maj Ingemann-Molden

Tilrettelægger, founder og Lead Trainer ERYT

Jeg underviste min første yogatime i 2007, og startede dermed et dybt og magisk kærlighedsforhold til den vidunderlige mange facetterede gave yoga er. I starten var jeg mest forelsket i de fysiske forandringer og goder yoga medførte. Sidenhen er der kommet en mand og børn til, og også som mor, hustru og menneske på denne jord oplever jeg, at yoga kan være et fantastisk værktøj til transformation og glæde. Jeg er oprindeligt selv uddannet i Australien og England, hvor jeg også har boet og undervist i mange år, og har været fuldtidsyogi i Danmark siden 2013, først i København, og siden 2016 i Aalborg. Jeg kan helt ærligt sige, at jeg har nydt hver dag som yogalærer i et altid spændende job, hvor jeg får lov til at rykke noget ved og for andre mennesker mennesker.

For mig er en yogalærer en guide, der hjælper eleven med at finde sit sande potentiale – dermed er det heller ikke væsentligt om læren selv kan alle stillinger; det essentielle er, om man kan lære dem fra sig. Jeg synes det er vigtigt, at yoga ikke blot reduceres til de fysiske stillinger, men at man som både lærer og privatperson forsøger at få inkorporeret de syv andre principper, der tilsammen udgør hvad yoga er.

Underviser bl.a. i: 

 • Sekvensering 

 • Yoga filosofi 

 • Pranayama 

 • Meditation 

 • Power og Hot Yoga 

 • ''Yoga off the mat'' - hvordan omsættes din praksis på måtten til dit liv

 • Formidling/kommunikation 

 

Mød Maj på på én af hendes mange ugentlige yogahold, læs mere på hendes Yoga Alliance profil: http://bit.ly/2pNLD37 eller lav yoga med hende på YogaStream.

_29A3367.jpg

Vibeke Falden 

Underviser i stemmetræning 

​​

Vibeke Falden er diplomuddannet rytmisk sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Hun har femten års erfaring som underviser, og er p.t. ansat i en halvtidsstilling som musiklærer på Aalborg Kulturskole.

 

Vibeke lægger i sin undervisning stor vægt på den grundlæggende teknik, fordi kontrol af vejtrækning og støtte er altafgørende for en have en sund og afbalanceret stemme. Hun har fokus på sine kursisters kropslige såvel som mentale forståelse af hvordan stemmen fungerer, men også blik og øre for at hver enkelt stemme er unik. At skabe en tryg og tillidsfuld undervisningssituation er helt afgørende for Vibeke, fordi hun har erfaret at arbejdet med stemmen er kraftfuldt, men også følsomt.  

 

Vibeke Falden er en alsidig udøvende kunstner. Hun er musikproducer, komponist og elektronisk musiker, og bruger i sit virke sin stemme til at skabe både melodisk materiale og lydflader. 

 

Vibeke Falden driver pladeselskabet wUNDERwELT Music, og arbejder p.t. sammen med yogi Maj Ingemann-Molden på at færdiggøre album-projektet “This Is Yoga Electronics”; elektronisk musik til yogabrug. 

Læs mere på: 

facebook.com/vibekefalden

instagram.com/vibekefaldenmusic


 

VibekeFalden_presse_juni2021_edited.jpg

Anja Nielsen

Asana Lab.lærer 2017 og 2019


”Tilbage i 2012 blev jeg for alvor ramt af yogaen. Jeg oplevede meget konkret, at have fået en ny og mere behagelig krop, samtidig med at det væltede ind med nye vinkler at anskue situationer på, som jeg tidligere havde fundet udfordrende. Jeg var solgt og nysgerrig! Herefter startede rejsen for alvor, som yogi og sidenhen yogalærer.”


Anja er ud over at være yogalærer også uddannet pædagog, proceskonsulent og har taget en kandidat i Anvendt Filosofi, med bæredygtighed som speciale. Derudover besidder hun en solid erfaring i at formidle yogaen til mange forskellige grupper af mennesker. Anja er særligt optaget af den oplevelse
som instruktionen af en stilling kan skabe hos yogaudøveren, og vægter derfor at aspiranterne oplever stillingerne og instruktionerne på egen krop, med blik for den forskellighed der også findes blandt mennesker på yogaholdene rundt omkring.


På Asana Værkstedet vil du som aspirant, lære at instruere solhilsner, samt et bredt udvalg af yogaens mange andre stillinger. Du kommer til at arbejde med alignment, klar instruktion, overgange mellem stillinger og modificering af stillinger, ligesom du hen af vejen vil komme til at arbejde med opbygning af egne flows.

IMG_2625_sort-hvid.jpg

Stian Ingemann-Molden

Underviser i funktionel anatomi

​​

Stian er uddannet fysioterapeut, og kombinerer sin anatomiske baggrundsviden med lang tids meditativ og asana praksis. Derudover elsker han at holde sig ajour med den nyeste forskning og research inden for begge områder. Siden 2016 har han undervist i yoga – bl.a. i YOGA HUSET Aalborg. På Power Vinyasa (Flow) uddannelsen 2019 underviser han primært i generelle lidelser, som vores elever typisk kommer til en yogalærer med. Fokus vil være på i hvilke tilfælde det er trygt for elevene at praktisere, og hvornår de bør søge sundhedsfaglig ekspertise. 

Derudover vil der undervises i hvilke udfordringer disse elever har på måtten, og hvordan vi kan tilrettelægge vores undervisning så de elever, som måske har mest brug for os, kan blive tilgodeset.

 

Samtidig ser vi også på, hvordan stillinger, flows og klasser kan tilpasses mulige anatomiske og diagnostiske udfordringer – bl.a. ved hjælp af props, assistering, cues m.m.

Målet med undervisningen er, at du vil blive mere tryg med at rådføre elever med medicinske lidelser på dine hold, og blandt andet derfor vil Stian hjælpe os med at få facts på banen og få aflivet branchemyter.

DSC_6204_01.jpg

Tidligere gæstelærer

Gitte Lindgaard 

Underviser i Restorativ & Terapeutisk yoga

Emner som vil blive berørt/gennemgået er:

 • Basale modifikationer 

 • Sygdomslære 

 • Det psykologiske aspekt ved sygdom, skade og stress

 • Hvornår siger man fra og til

 • Hvad er dit rolle som underviser 

 • Hvordan møder du denne type af elev/patient  

Gitte Lindgaard er uddannet yogaterapeut og certificeret Wim Hoff instruktør har i mere end ti år levet af at undervise i yoga, primært tilknyttet fysiocentre, hvor hun gennem restorativ og terapeutisk yoga har arbejdet med tusindvis af lægehenviste patienter. 

I yoga undervises der ofte i fastlagte stillinger og sekvenser. I yogaterapi undervisers eleverne på mindre hold med de forudsætninger de har.
Det vil sige, at der ikke undervises efter stillinger, men kroppe og tilgængelighed. Elever skal ikke presse deres krop ind i en stilling. Her tilpasses stillingen til kroppen for, at de får mest mulig ud af deres yogapraksis. 

Gennem den restorative praksis arbejdes der med nervesystemet. Kort sagt er det en praksis med stor fokus på velvære og afstressning. Et vigtig mål er, at bringe kroppen i en tilstand, hvor den har de bedste forudsætninger for at genoplade og genopbygge sig selv.

Læs mere på: https://mothernorth.dk/

gitte-lindgaard-circle.jpeg

Jennilee Toner

Underviser i Yoga Anatomy 2017, 2018 og 2019

Jennilee Toner er én af de få eksperter i decideret yoga anatomi, så derfor var det naturligt at valget faldt på hende da vi ledte efter den helt rigtige anatomi underviser til Power uddannelsen. JT har i mange år udbudt sin unikke tilgang til faget, viden og erfaring til hele verden, men da hun i 2017 underviste på uddannelsen i Aalborg var det første gang hun besøgte Danmark. Udover at rejse verden tyndt med workshops, retreats og sin egen Teacher Training er Jennilee også fast underviser på EkhartYoga.com. Jennilee er en benyttet forfatter og debattør, og uddannelsens gennemgang af yoga anatomi
tager udgangspunkt i hendes bog The Perfect Chaturanga.


Toner er baseret i New York, har dyrket både Hatha og Vinyasa/Power siden 1996, og undervist siden 2003 - de seneste år med et særligt fokus på dynamikken mellem YIN/YANG, som også er en mærkesag indenfor Power Yoga.

1.jpeg
bottom of page