UNDERVISERE PÅ
YOGAUDDANNELSEN


(Siden bliver løbende opdateret med den kommende uddannelses undervisere)

Maj Ingemann-Molden

Tilrettelægger, founder og Lead Trainer ERYT

Jeg underviste min første yogatime i 2007, og startede dermed et dybt og magisk kærlighedsforhold til den vidunderlige mange facetterede gave yoga er. I starten var jeg mest forelsket i de fysiske forandringer og goder yoga medførte. Sidenhen er der kommet en mand og børn til, og også som mor, hustru og menneske på denne jord oplever jeg, at yoga kan være et fantastisk værktøj til transformation og glæde. Jeg er oprindeligt selv uddannet i Australien og England, hvor jeg også har boet og undervist i mange år, og har været fuldtidsyogi i Danmark siden 2013, først i København, og siden 2016 i Aalborg. Jeg kan helt ærligt sige, at jeg har nydt hver dag som yogalærer i et altid spændende job, hvor jeg får lov til at rykke noget ved og for andre mennesker mennesker.

For mig er en yogalærer en guide, der hjælper eleven med at finde sit sande potentiale – dermed er det heller ikke væsentligt om læren selv kan alle stillinger; det essentielle er, om man kan lære dem fra sig. Jeg synes det er vigtigt, at yoga ikke blot reduceres til de fysiske stillinger, men at man som både lærer og privatperson forsøger at få inkorporeret de syv andre principper, der tilsammen udgør hvad yoga er.

Underviser bl.a. i: 

 • Sekvensering 

 • Yoga filosofi 

 • Pranayama 

 • Meditation 

 • Power og Hot Yoga 

 • ''Yoga off the mat'' - hvordan omsættes din praksis på måtten til dit liv

 • Formidling/kommunikation 

 

Mød Maj på på én af hendes mange ugentlige yogahold, læs mere på hendes Yoga Alliance profil: http://bit.ly/2pNLD37 eller lav yoga med hende på YogaStream.

Vibeke Falden 

Underviser i stemmetræning 

​​

Vibeke Falden er diplomuddannet rytmisk sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Hun har femten års erfaring som underviser, og er p.t. ansat i en halvtidsstilling som musiklærer på Aalborg Kulturskole.

 

Vibeke lægger i sin undervisning stor vægt på den grundlæggende teknik, fordi kontrol af vejtrækning og støtte er altafgørende for en have en sund og afbalanceret stemme. Hun har fokus på sine kursisters kropslige såvel som mentale forståelse af hvordan stemmen fungerer, men også blik og øre for at hver enkelt stemme er unik. At skabe en tryg og tillidsfuld undervisningssituation er helt afgørende for Vibeke, fordi hun har erfaret at arbejdet med stemmen er kraftfuldt, men også følsomt.  

 

Vibeke Falden er en alsidig udøvende kunstner. Hun er musikproducer, komponist og elektronisk musiker, og bruger i sit virke sin stemme til at skabe både melodisk materiale og lydflader. 

 

Vibeke Falden driver pladeselskabet wUNDERwELT Music, og arbejder p.t. sammen med yogi Maj Ingemann-Molden på at færdiggøre album-projektet “This Is Yoga Electronics”; elektronisk musik til yogabrug. 

Læs mere på: 

facebook.com/vibekefalden

instagram.com/vibekefaldenmusic


 

Anja Nielsen

Asana Lab.lærer 2017 og 2019


”Tilbage i 2012 blev jeg for alvor ramt af yogaen. Jeg oplevede meget konkret, at have fået en ny og mere behagelig krop, samtidig med at det væltede ind med nye vinkler at anskue situationer på, som jeg tidligere havde fundet udfordrende. Jeg var solgt og nysgerrig! Herefter startede rejsen for alvor, som yogi og sidenhen yogalærer.”


Anja er ud over at være yogalærer også uddannet pædagog, proceskonsulent og har taget en kandidat i Anvendt Filosofi, med bæredygtighed som speciale. Derudover besidder hun en solid erfaring i at formidle yogaen til mange forskellige grupper af mennesker. Anja er særligt optaget af den oplevelse
som instruktionen af en stilling kan skabe hos yogaudøveren, og vægter derfor at aspiranterne oplever stillingerne og instruktionerne på egen krop, med blik for den forskellighed der også findes blandt mennesker på yogaholdene rundt omkring.


På Asana Værkstedet vil du som aspirant, lære at instruere solhilsner, samt et bredt udvalg af yogaens mange andre stillinger. Du kommer til at arbejde med alignment, klar instruktion, overgange mellem stillinger og modificering af stillinger, ligesom du hen af vejen vil komme til at arbejde med opbygning af egne flows.

Linzi Page

Asana Lab. teacher Teacher Training 2020

Certified with Yoga Alliance - RYT Ashtanga Vinyasa and HOT yoga

Assistant Teacher, 200h Ashtanga Vinyasa Teacher Training in Thailand 2020.

 

My relationship with yoga started about 6 years ago and became a huge part of my every day life in 2018. My yoga practice has played a transformative role, providing me with a much needed source of mental clarity, emotional stability and physical strenght.

 

I truly believe that "yoga is magic", and it is a dream come true to share this as a full time Yoga Teacher. I am passionate about correct alignment and breath as these are key to a safe practice. 


During Asana Lab., we will cover the following topics: 

 • Sun Salutations (Surya Namaskar) 

 • Chaturanga Dandasana

 • Standing Asana

 • Seated Asana

 • Supine Asana

 • Inversions

 • Alignment

 • Breath

 • Clear instructions in/out of asana

 • Transitions in/out of asana

 • Modifications

During Asana Lab., you can expect to spend a lot of time on the mat, as we break down the asana, alignment and breath.

 

We will openly discuss how each asana impacts us internally and externally, and we will investigate the risks, if the asana is not executed safely - and the modification that we can offer to allow for all students to find a safe variation that works for them.

 

We will also play with transitions and short sequences, linking one asana to another; and of course: the art of guiding students safely and efficiently in/out of asana, with the correct breath and alignment queues.

Follow me on Instagram: @flyingyogi.dk 

Laima Uzomeckaite

Anatomy Teacher in YHAA YTT 2020

Laima is a yoga teacher, yoga therapist and big anatomy enthusiast. She got her first glimpse of yoga at age 9 in a library book about breathing techniques, which sparked instant interest. Diaphragmatic breathing seemed impossible, yet inspiring, and what is a diaphragm anyway..? Thereafter followed more reading that led to Ayurveda, Ayurvedic nutrition and lifestyle, then meeting the first yogi for a lecture at school at age 12. After playing with some poses here and there, Laima tried her first Surya Namaskar back in 2005. Since then, she experimented with most yoga styles and got 3 yoga teacher trainings- first 200h in Denmark, second 200h in India and a third 300h in Canada. She currently teaches flow based, therapeutic and restorative classes, merging styles and techniques that sustain the body best. Her anatomy trainings are based on holistic, embodied anatomy and inspired by her experience in bodywork.

 

Along with basic understanding of musculoskeletal system, this year’s anatomy module will offer introduction to

 • Spine and posture

 • Anatomy of breathing

 • Nervous system

 • Fascia​

You can find out more at www.amalayoga.eu

Stian Ingemann-Molden

Underviser i funktionel anatomi

​​

Stian er uddannet fysioterapeut, og kombinerer sin anatomiske baggrundsviden med lang tids meditativ og asana praksis. Derudover elsker han at holde sig ajour med den nyeste forskning og research inden for begge områder. Siden 2016 har han undervist i yoga – bl.a. i YOGA HUSET Aalborg. På Power Vinyasa (Flow) uddannelsen 2019 underviser han primært i generelle lidelser, som vores elever typisk kommer til en yogalærer med. Fokus vil være på i hvilke tilfælde det er trygt for elevene at praktisere, og hvornår de bør søge sundhedsfaglig ekspertise. 

Derudover vil der undervises i hvilke udfordringer disse elever har på måtten, og hvordan vi kan tilrettelægge vores undervisning så de elever, som måske har mest brug for os, kan blive tilgodeset.

 

Samtidig ser vi også på, hvordan stillinger, flows og klasser kan tilpasses mulige anatomiske og diagnostiske udfordringer – bl.a. ved hjælp af props, assistering, cues m.m.

Målet med undervisningen er, at du vil blive mere tryg med at rådføre elever med medicinske lidelser på dine hold, og blandt andet derfor vil Stian hjælpe os med at få facts på banen og få aflivet branchemyter.

Mie Bech Jakobsen

Assisterende underviser

 

Min spirende yogarejse startede for små 10 år siden, hvor nysgerrigheden og goderne fra yogaen bare voksede på mig. I 2016 tog jeg til Indien og brugte en intensiv måned på at fordybe mig og fik min 200 timers multistyle uddannelse. Jeg har siden deltaget i adskillige kurser og workshops bl.a Aerial og Myofascial release. I 2019 vendte jeg tilbage til Indien og fik min 100 timers uddannelse i Yin og Yoga nidra. Jeg elsker diversitet, og det er netop det forkynder meget i min egen undervisning. Yoga man SÅ meget, for så mange og jeg elsker at formidle alle de vitale opløftende goder yogaen har at byde på. 

 

Min rolle:

Asanalab. Grundlæggende kendskab til de basale Yin stillinger, herunder modifikationer, kontraindikationer, props, sekvensering etc.

 

Overordnet TCM ( Traditionel Chinese Medicin ) teori, herunder 5 elements, meridianer et .

 

Inspiration til meditation og pranayama.

 

SJOV og inspiration gennem Aerial Yin og SMFR (Self Myofascial Release)

Gitte Lindgaard 

Underviser i Restorativ & terapeutisk yoga

Emner som vil blive berørt/gennemgået er:

 • Basale modifikationer 

 • Sygdomslære 

 • Det psykologiske aspekt ved sygdom, skade og stress

 • Hvornår siger man fra og til

 • Hvad er dit rolle som underviser 

 • Hvordan møder du denne type af elev/patient  

Gitte Lindgaard er uddannet yogaterapeut og har i mere end fem år levet af at undervise i yoga, primært tilknyttet fysiocentre, hvor hun gennem restorativ og terapeutisk yoga har arbejdet med tusindvis af lægehenviste patienter. 

I yoga undervises der ofte i fastlagte stillinger og sekvenser. I yogaterapi undervisers eleverne på mindre hold med de forudsætninger de har.
Det vil sige, at der ikke undervises efter stillinger, men kroppe og tilgængelighed. Elever skal ikke presse deres krop ind i en stilling. Her tilpasses stillingen til kroppen for, at de får mest mulig ud af deres yogapraksis. 

Gennem den restorative praksis arbejdes der med nervesystemet. Kort sagt er det en praksis med stor fokus på velvære og afstressning. Et vigtig mål er, at bringe kroppen i en tilstand, hvor den har de bedste forudsætninger for at genoplade og genopbygge sig selv.

Læs mere på: www.yogaterapeuten.dk

Jennilee Toner

Underviser i Yoga Anatomy 2017, 2018 og 2019

Jennilee Toner er én af de få eksperter i decideret yoga anatomi, så derfor var det naturligt at valget faldt på hende da vi ledte efter den helt rigtige anatomi underviser til Power uddannelsen. JT har i mange år udbudt sin unikke tilgang til faget, viden og erfaring til hele verden, men da hun i 2017 underviste på uddannelsen i Aalborg var det første gang hun besøgte Danmark. Udover at rejse verden tyndt med workshops, retreats og sin egen Teacher Training er Jennilee også fast underviser på EkhartYoga.com. Jennilee er en benyttet forfatter og debattør, og uddannelsens gennemgang af yoga anatomi
tager udgangspunkt i hendes bog The Perfect Chaturanga.


Toner er baseret i New York, har dyrket både Hatha og Vinyasa/Power siden 1996, og undervist siden 2003 - de seneste år med et særligt fokus på dynamikken mellem YIN/YANG, som også er en mærkesag indenfor Power Yoga.

Resten af lærer fakultet kommer online inden længe