top of page

En yogalærer på nye eventyr

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at yogalærere ofte drager ud i verden på eventyrlige yogarejser. Ud på eventyr for at tilegne sig ny viden, møde nye spændende mennesker samt lære endnu mere om sig selv.


Og således er yogalærerne hos YOGA HUSET ikke så anderledes end andre yogalærere. For nyligt vendte vores yogalærer Mie Bech hjem fra en spirende yogarejse i eksotiske Indien. Hun var draget afsted for at tage endnu en spændende yogauddannelse. Mie har i forvejen en RYT certificeret 200 timers yogauddannelse fra Trimuti Yoga i Goa, Indien. Denne gang blev det til en 100 timers YIN and YOGA NIDRA Teacher Training. Her i dette blogindlæg, kan du læse lidt om, hvad Mie oplevede på sin seneste yogarejse samt hvorfor hun er draget af at rejse helt til Indien for at fordybe sig i yoga'en som elev og ikke som lærer.


Mies beretning om sin yogarejse til Goa, Indien

Endnu en fantastisk yogarejse og eventyr til yogatasken. Efter små 14 dage hjemme i det danske har det værste jetlag, og den intense YIN-mode lagt sig. Selvom det ”blot” var et 10 dages kursus, føles tiden meget længere, da det er en helt anden verden og livsførelse man befinder sig i. Mit liv de 10 dage i Indien fik mig til at føle, at jeg var så langt væk fra alting. Og det var jeg vel egentlig også. I dag er vi ofte så tæt på vores nærmeste, måske ikke i en fysisk forstand, men vores digitale muligheder gør, at vi aldrig er langt væk fra nogen. I Indien gav jeg mig selv en en god digital detox, så jeg 100% kunne fokusere på yogaen. Det var ABSOLUT fantastisk, og kan virkelig anbefales.


For mig var (og er!) den største udfordring, at jeg er et udpræget YANG-menneske. Jeg er i konstant bevægelse, men i de 10 dage min yogauddannelse varede i Indien, var jeg i høj grad uden for primær kontrol. Her var det mine yogamestre, der tog styringen for de enkelte dage – det var et tætpakket program med 10 timers undervisning dagligt. Der var ikke mulighed for masser af power, hverken for mig personligt eller på en yogamåtte. Det var et 10 dages kursus med fokus på ren YIN og Yoga Nidra.


Men yoga ER bare min lille egen-terapi med sunde, konstruktive udfordringer, en øget selv- og kropsbevidsthed, og måske især når man bliver taget ud af vante rammer og comfortzone. Som altid er det det det hele værd! Det var en dyrebar og givende proces, og ikke mindst, så er jeg en hel masse ny viden rigere.


Jeg har ikke selv beskæftiget mig voldsomt med YIN eller Yoga Nidra før, så for mig, var det en helt ny og spændende verden at blive klogere på. Teorien og den daglige yogapraksis gjorde mig ”hooked” allerede fra første undervisningstime. Det, krydret med den fantastiske, fremmedartede stemning, hvor vi blev undervist i yoga af sande indiske undervisere ude i junglen, gjorde oplevelsen endnu mere autentisk. Lydene fra scootere, hunde og kører blandede sig med chanting og sanskrit – min yogarejse var på én og samme tid både larmende og i harmoni.


Som underviser er det den mest ydmyge rolle og evne til altid at være elev samt lære nyt. Så jeg skal nørde en masse mere efter min hjemkomst, og jeg glæder mig inderligt til at dele det hele med min dejlige yogafamilie i FOKUS og hos YOGA HUSET Aalborg.


Jeg kan på det varmeste anbefale alle at tage på en yogarejse til Indien, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.


Her i YOGA HUSET Aalborg glæder vi os til at nyde godt af den nye viden Mie har taget med sig hjem efter sin seneste yogalæreruddannelse.
199 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page