top of page

Hør dit hjerte hviske med Yin yoga


Vi har fået medlem, yogi, læseentusiast og uddannet gymnasielærer Sebastian Thesbjerg til at anmelde bogen “Yin yoga, Poesi og Hjertets melodi” (2021) af Ina Hass.


Ina Hass, yogalærer og ergoterapeut, har skrevet bogen “Yin yoga, Poesi og Hjertets melodi”. Bogen tilbyder læseren en Yin yoga rejse i krop, sind og sjæl. Den åbner døren for læserens kontakt til sit legende barn, sin kreativitet og hjertets hvisken. Bogens indhold giver læseren mulighed for at komme rundt i de dybeste afkroge af krop, sind og sjæl, skabe større balance mellem sin maskuline og feminine energi og danse sin helt egen dans.Bogens indhold: - 177 sider, 21 Yin yogastillinger - illustreret gennem stemningsfyldte naturbilleder - Grundige vejledninger i, hvordan man udfører Yin yogastillingerne, suppleret med poetiske tekster og musik, der inspirerer læseren til at tage ud på sin helt egen Yin yoga rejse

- 3 Guidede mindfulness meditationer, som læseren kan bruge i sin egen yogapraksis - Yin yoga workshops: 120-150 minutter med tilhørende Yin yoga stillinger, poesi og musik

Hvad kan læseren bruge bogen til? Bogen er praktisk anvendelig, fordi kombinationen af dybe Yin yoga stillinger, smuk poesi og bevægende musik skaber en unik udviklingsramme, der hjælper læseren med at mærke jordforbindelse, finde indre ro og tillid til sig selv i en hverdag med højt tempo, støj, travlhed, præstationskrav og stor foranderlighed.

Jeg kan kun anbefale at læse bogen og gå til Yin yoga. Det er netop i den stille aktivitet med Yin yoga, at du lytter til din vejrtrækning, mærker jordforbindelse og hører dit hjertet hviske sandheden om dig selv og dit liv. Det er i stilheden med dig selv, at du finder energien og overskuddet til at være noget for andre mennesker og bidrage til fællesskabet.


God læselyst!

fra Sebastian og YOGA HUSET

217 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page