top of page

Drømmer du om at tage en yogauddannelse?

Yogaudannelsen hos YOGA HUSET Aalborg har allerede udklækket 23 RYT certificerede Power Yoga lærere. Skal du være én af de næste?


Maria Abildgaard har taget en snak med én af de kommende aspiranter til Yogauddannelsen 2019, Maria Korsvang fra Dit Indre Kompas, om sine overvejelser om at tage en yogauddannelse samt lidt om, hvad yoga er for hende.


Hvorfor overvejer du at tage en yogauddannelse?

Fordi jeg er så uendelig fascineret af forbindelsen mellem krop og sind og ønsker at blive genforenet med min krop for bedre at kunne lytte til den. Jeg er bevidst om alt den visdom som ligger i kroppen, og alt den læring vi kan hente hjem, når vi stepper up og får en dimension mere på i forhold til kropsbevidsthed, følelsesmæssig bevidsthed og mental bevidsthed. Jeg ved, at yogaen er min vej for at få den visdom integreret og drage fordel af den i mit liv. Derudover var der bare noget som kaldte så tydeligt på mig, da jeg hørte Majs intention, om at integrere yogafilosofien som en hel naturlig del af hverdagen, hvor man så bedre vil kunne være den man ønsker at være, finde roen og accepten i den man er og leve det liv, som netop afspejler ens dybere værdier og ønsker.


Hvad er din erfaring med yoga?

Jeg har dyrket Hatha yoga i mange år og nydt det. Yogamåtten bliver da også ofte fundet frem herhjemme og ligger som regel på gulvet, så jeg bare kan "springe på den" men jeg har, efter jeg startede i YOGA HUSET, fundet ud af, at yogaen er og kan meget mere, end hvad jeg var klar over. Det er som om, at yogaen nu har fået en ny dybde og mening for mig, så nu virker det helt naturligt for mig, at det må være mit næste kald at udforske.


Hvad gjorde, at du fandt din vej til yogamåtten?

Behovet for at finde mental ro, meditere, afhjælpe smerter og genforene mig med min krop

Hvad forventer du dig af en yogauddannelse?

At jeg får en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, som jeg kan anvende i min hverdag. At få en højere bevidsthed, som gør, at jeg kan vælge til og fra i tanker, følelser og overbevisninger og navigere bedre i det hele - så jeg kan skabe det liv, jeg drømmer om. At blive klogere på kroppens forskellige dele, organer, funktion, følelsesmæssige årsagssammenhænge i forhold til smerter og sygdomme osv.


Tak for snakken Maria :)


Hvis du sidder tilbage nu med en følelse af, at du er lidt mere nysgerrig på, hvad yoga kan gøre for dig (mere end hvad den gør i forvejen), hvad der gemmer sig bag denne 5000 år gamle tradition eller lever drømmen om at blive yogalærer fortsat, er du mere end velkommen til at kontakte YOGA HUSET Aalborg’s leder, Maj Ingemann-Molden. På vores hjemmeside, kan du læse mere om den kommende yogauddannelse – HUSK, der er Early Bird-pris på uddannelsen frem til den 28.februar 2019.
223 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page