top of page

Hvad er dit FOKUS i februar?

Så gik januar og vi skriver nu februar. Fik din første måned af 2019 en overskrift? Uanset, så håber jeg, du nød din januar og at den ikke var for hård ved dig. Den kan til tider være en grum størrelse, men jeg håber, du fandt ind til gode oplevelser, som gjorde det hele lidt mere varmt og rart.


Januar kan også være en måned, hvor ens nytårsintentioner får lov at stå en hård prøve. Hvis du altså havde nogen. Det kan være svært ikke at være for hård ved sig selv, hvis de ikke står distancen. Altså nytårsintentionerne. Derfor er det måske endnu mere vigtigt med et fokus på de gode oplevelser.


Nu er det februar, faktisk allerede en god uge inde i februar, og hvad skal dit FOKUS være for denne måned? Meget kan virke lidt nemmere i februar, fordi måneden er kort og foråret venter lige om hjørnet. Men indtil da, er det vigtigt, du skaber dit eget rum for februar og nyder der, hvor du er.


Hos YOGA HUSET Aalborg syder og bobler aktiviteterne, og vi glæder os til bl.a. at byde Anne-Dorthe velkommen, som bringer Kudalini yoga ind på skemaet hver torsdag. Der bliver et formiddags- og et aftenhold hver torsdag fra den 21. februar. På mandag den 11. februar afholder Anne-Dorthe en introduktion til kundalini. Hvis du endnu ikke har sikret dig en plads til mandagens medlemsarrangement, kan det nås endnu, der er, i skrivende stund, få pladser tilbage.


Derudover er vi også glade for at se så mange nye medlemmer i YOGA HUSET Aalborg. Vi håber, vi kan få skabt et endnu bredere fællesskab for alle, der har sin gang i vores dejlige hus. Vi elsker, når huset emmer af liv både før en yogatime, men også efter, når I samles i loungen til en kop te og en hyggesnak.


Vi har valgt at samarbejde med Yoga For a Cure, hvor hele februar sætter fokus på Børne Hjernecancer Fonden. Der er snart et par yogaevents på vej i kalenderen, som støtter op om formålet, og hvor yogalærerne arbejder ulønnet. De enkelte events vil få en pris, som du betaler direkte til Yoga For a Cure. Hvis du ikke kan deltage på de enkelte events, men ønsker at støtte formålet, vil der blive hængt flyers op i YOGA HUSET Aalborg, så du kan se, hvordan du kan støtte. Så hold øje med skemaet og med Facebook, hvornår de enkelte events bliver afholdt.


Vores fokus er i høj grad også på den kommende yogauddannelse, som starter til august. Early Bird-prisen slutter denne måned, så hvis du skal nå at sikre dig en plads inden prisen stiger, er deadline 28. februar. Du kan læse mere om vores certificerede uddannelse her.


Hvis dit fokus for februar er selvkærlighed, afholder Maj en HOT YIN Valentines Special torsdag den 14. februar. Her er der fokus på dig. Maj vil sammensætte en sekvens af stillinger, der får dig hjem til krop, sind og sjæl mens et nærende soundtrack vil hviske venligt til dit hjerte undervejs. Der bliver 34 grader varmt i lokalet, så lad varmen kærligt omfavne dig hele timen.


Måske dit fokus er noget helt andet for februar. Men her fik du i hvert fald en lille bid af, hvordan februar ser ud for os, og måske du kan lade dig inspirere til skønne februar oplevelser.


De bedste hilsner,

Maria og resten af Team YOGA HUSET Aalborg44 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page