top of page
_DSC1289.jpg

YOGA FORLØB OG SÆSONHOLD

Har du det godt med forudsigelighed, faste holdkammerater og samme underviser? Så er vores yoga sæsonhold noget for dig.

På vores sæsonhold møder du op samme tid og sted en gang ugentligt. Du vil blive mødt af erfarne og nærværende undervisere som guider dig gennem yogaens mange forskellige øvelser og giver dig redskaber til større mental og kropslig balance.  Du vil indgå i et meningsgivende fællesskab, få gode oplevelser og de bedste betingelser for at få det fulde udbytte af din yogapraksis.

FIND DIT YOGA FORLØB HER

Hvad kan du forvente på vores faste sæson yogahold? Og hvilket hold passer bedst til dine ønsker og behov?

Få overblikket her:

Yoga for alle

På disse yogaforløb kan du være med uanset alder, fysiske evner og kunnen. Fundamentet for dette hold er klassisk yoga, som består af både styrkende stillinger, blide stræk og afspænding. Holdet er for dig der ønsker både aktive, dynamiske øvelser og de mere blide af slagsen hvor du genfinder roen.

 

Landsby yoga

Oplev yogaen i fællesskab med bekendte fra din landsby. Vores ugentlige yogahold finder du i landsbyerne omkring Aalborg nemlig St. Restrup, Valsted, Nørholm og Halkær. Som holdnavnet antyder, er alle velkomne uanset alder, erfaring med yoga, fysiske evner og kunnen.

 

Blid yoga

Forløb med fokus på at øge din krops bevægelighed, balancere og afspænde kroppen på en nænsom måde.  De fleste øvelser er liggende og siddende, med professionelt udstyr som støtte.  Holdet er for dig, der ønsker at styrke forbindelsen til din krop samt finde ro i sindet.

 

Yin yoga

Dette yogaforløb er til dig, der mærker behovet for at skabe et nærende pusterum for krop og sind.  Du guides nænsomt gennem stillingerne, som holdes 3-5 minutter ad gangen.  Med denne blide tilgang skabes de bedste betingelser for at balancere dit nervesystem, løsne spændinger og skabe ro såvel kropsligt som mentalt.

Hensyntagende Yoga

Yoga for ryggen, Yoga mod stress, Yoga med fokus på ro

Disse hold er for dig der har brug for et mere skræddersyet yogaforløb. Du vil opleve et hold med få deltagere, hvor fokus er på forebyggelse af fysiske skavanker og derigennem at give dig redskaber til at fremme din mentale sundhed – forløb som er skabt til at hjælpe dig godt på vej mod stærkere liv.

Ashtanga for let øvede og øvede

Et yogaforløb for dig, der har prøvet ashtanga yoga og ønsker at drage nytte af en fast ugentlig klasse med den dynamiske yogapraksis der byder på en fast serie af stillinger, der udføres i flow og med fokus på vejrtrækning.

 

Yoga med baby

Mor og baby yoga , Gravidyoga, Barselsyoga

Disse forløb er særligt for dig der er gravid, er forælder på barsel eller har børnebørn. Holdene tager udgangspunkt i dig som forælder/omsorgsperson og giver mulighed for nærende stunder med dit barn, samtidig med at du indgår i et meningsgivende fællesskab hvor vi har fokus på at styrke kroppen og give dig ny energi til hverdagen med småfolk.

 

Vidste du at..?  

Mange af vores forløb er med løbende optag. Det betyder, at såfremt der er plads på holdet, så har du mulighed for at tilmelde dig selvom forløbet allerede er i gang.  Kontakt os på tlf. 99301000, så vi kan regulere prisen, således du kun betaler for de resterende gange der er tilbage på forløbet..

 

 

Se skemaet nedenfor, eller find mange flere forløb og workshops her

Strandvejen 19

9000 Aalborg

Thistedvej 58

9400 Nr. Sundby

Fyrkildevej 7

9220 Aalborg Ø

Hadsundvej 180

9000 Aalborg 

Landsby yoga

se skema

Mandag

Tirsdag

Yoga for alle i
Valsted
kl. 17.30-18:45

Aften Yoga

kl. 18.30-20.00

Onsdag

Ashtanga Yoga

- letøvede

kl. 18.45-20.15

Torsdag

Fredag

Thistedvej 58, 9400

Strandvejen 19

Fyrkildevej 7, 9220

Hadsundvej 180

Hvis du har brug for hjælp med at finde et hold der passer lige præcis dig:

Kontakt os på tlf. 99 30 10 00 eller info@fokus-folkeoplysning.dk

 

 

Vil du være blandt de første til at høre om vores nyheder og særlige tilbud?

bottom of page