top of page
_DSC1289.jpg

YOGA FORLØB OG SÆSONHOLD

Har du det godt med forudsigelighed, faste holdkammerater og samme underviser? Så er vores yoga sæsonhold noget for dig.

På vores sæsonhold møder du op samme tid og sted en gang ugentligt. Du vil blive mødt af erfarne og nærværende undervisere som guider dig gennem yogaens mange forskellige øvelser og giver dig redskaber til større mental og kropslig balance.  Du vil indgå i et meningsgivende fællesskab, få gode oplevelser og de bedste betingelser for at få det fulde udbytte af din yogapraksis.

FIND DIT YOGA FORLØB HER

Hvad kan du forvente på vores faste sæson yogahold? Og hvilket hold passer bedst til dine ønsker og behov?

Få overblikket her:

Yoga for begyndere/Yoga for Alle

Et godt sted at starte for dig der ønsker grundig instruktion og gerne vil lære om yogaen – helt fra begyndelsen. Her finder du bl.a. vores ”Yoga for Dummies”, ”Yoga Flow for Dummies”, ”Hatha Yoga for begyndere” samt ”Yoga for Alle”. På disse yogaforløb kan du være med uanset alder, fysiske evner og kunnen. Fundamentet er klassisk yoga, som består af både styrkende stillinger, blide stræk og afspænding. Holdene er for dig der ønsker både aktive, dynamiske øvelser og de mere blide af slagsen hvor du genfinder roen.

Yoga for øvede

En oplagt mulighed for dig der vil mere og dybere og som allerede har opdaget de goder yoga giver dig i din hverdag. Styrkende yogaforløb for dig, der har prøvet fx ashtanga yoga og ønsker at drage nytte af en fast ugentlig klasse med den dynamiske yogapraksis der byder på en fast serie af stillinger, der udføres i flow og med fokus på vejrtrækning. Udover ”Ashtanga for letøvene/øvede” finder du også ”Herreyoga 2” og ”Strong power yoga”.

 

Meditation og Mindfulness

Hold for dig der gerne vil fokusere ekstra meget på den mentale og nærværende del af yogaen. Det er efterhånden almen kendt og videnskabeligt underbygget, hvor meget mindfulness og meditation kan bidrage til harmoni, balance og mental sundhed. Om du har været/er sygemeldt eller blot et moderne menneske der vil passe godt på dig selv kan du finde cerificerede redskaber på hold som ”Ro & Balance Yoga”, ”Yoga med fokus på ro”, ”Kundalini” og ” Aften Yoga” m.fl.

Yin (& Yang) yoga

På holdene her får du det bedste fra både den dynamiske verden med varmeskabende flows, men også den dybede afspændende og udstrækkende Yin yoga, hvor stræk holdes lidt længere så også fascia og knogler kan tage effekt af træningen. Disse yogaforløb er til dig, der mærker behovet for at skabe et nærende pusterum for krop og sind.  Du guides nænsomt gennem stillingerne, og skaber de bedste betingelser for at balancere dit nervesystem, løsne spændinger og skabe ro såvel kropsligt som mentalt. Stilarten udbydes på hold som ”Yin Yoga”, ”Yin og yang yoga”, ”Yin Release”

Hensyntagende Yoga

Disse hold er for dig der har brug for et mere skræddersyet yogaforløb. Du vil opleve et hold med få deltagere, hvor fokus er på forebyggelse af fysiske skavanker og derigennem at give dig redskaber til at fremme din mentale sundhed – forløb som er skabt til at hjælpe dig godt på vej mod stærkere liv. Udover ”Ro & Balance Yoga” finder du også ”Yoga for ryggen”, ”Yoga mod stress”, ”Vejrtrækning og velvære”.

Yoga for familie

Familie forløb for dig der er gravid, er forælder på barsel eller har børnebørn. Holdene tager udgangspunkt i dig som forælder/omsorgsperson og giver mulighed for nærende stunder med dit barn, samtidig med at du indgår i et meningsgivende fællesskab hvor vi har fokus på at styrke kroppen og give dig ny energi til hverdagen med småfolk. Kig bl.a. efter ”Yoga for gravide”, ”Barselsyoga”, ”Baby & Me”, ”Mor og baby yoga”, ”Yin på barsel” og ”Babymassage”.

Yoga udenfor byen

Oplev yogaen i fællesskab med bekendte fra området, hvor du bor.. Vores ugentlige yogahold finder du i landsbyerne omkring Aalborg nemlig St. Restrup, Valsted, Nørholm og Halkær. Alle er velkomne uanset alder, erfaring med yoga, fysiske evner og kunnen.

 

Andre koncepter

Rytteryoga, Yoga for seniorer, Shaolin Qi Gong m.fl.

 

Vidste du at..?  

Mange af vores forløb er med løbende optag. Det betyder, at såfremt der er plads på holdet, så har du mulighed for at tilmelde dig selvom forløbet allerede er i gang.  Kontakt os på tlf. 99301000, så vi kan regulere prisen, således du kun betaler for de resterende gange der er tilbage på forløbet..

 

 

Se skemaet nedenfor, eller find mange flere forløb og workshops her

Strandvejen 19

9000 Aalborg

Thistedvej 58

9400 Nr. Sundby

Fyrkildevej 7

9220 Aalborg Ø

Hadsundvej 180

9000 Aalborg 

Landsby yoga

se skema

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Thistedvej 58, 9400

Strandvejen 19

Fyrkildevej 7, 9220

Hadsundvej 180

Hvis du har brug for hjælp med at finde et hold der passer lige præcis dig:

Kontakt os på tlf. 99 30 10 00 eller info@fokus-folkeoplysning.dk

 

 

Vil du være blandt de første til at høre om vores nyheder og særlige tilbud?

bottom of page