top of page

Sarah Liv, aspirant på YTT19, om at turde gå ad de stier, der meget uventet dukker op

Af: Maria Abildgaard


Drømmer du om at tage en yogauddannelse? Lørdag den 3. august var det første dag for 11 nye (og meget spændte) aspiranter på yogauddannelsen hos YOGA HUSET Aalborg. For mange af dem er dette en mangeårig drøm, der er ved at gå i opfyldelse. De er alle meget forskellige og kommer med hver sin bagage, men alle har de en interessant brik til det store samlede puslespil. Fælles for dem alle er, at de er nysgerrige, inspirerende, åbne, inkluderende og hamrende søde.


Èn af de 11 aspiranter er Sarah Liv. Sarah Liv har taget turen til yogauddannelsen fra København. Her har hun sin lejlighed og sin dagligdag, som bl.a. består af en masse yogaklasser hos Yogacentralen på Frederiksberg samt arbejdet som pædagog. De seneste par år har været genstand for nogle ret markante forandringer i Sarah Liv’s liv. Efter en periode med stress, sagde hun sit lederjob i Københavns Kommune op til fordel for et freelance liv som pædagog. Yoga blev en større integreret del for Sarah Liv, som også måtte erkende, at det netop var yoga, som fik mindsket hendes stress. Ligesom det også blev yoga, der gav hende så tilpas meget mental styrke til at sige sit job op og leve et mindre kontrolleret liv. Det var pludselig kontrollen, som tidligere havde været hendes faste holdepunkt, der nu blev hendes største hæmsko.


Sarah Liv mødte Maj Ingemann-Molden hos Yogacentralen, hvor Maj underviste. Da Maj flyttede til Aalborg var sorgen stor, men lige så stor blev glæden, da Sarah Liv fandt ud af, at Maj nu også var blevet leder af hendes drømme yogalæreruddannelse.


Flere har siden spurgt hende, om det ikke var en udfordring for hende, at den ligger i Aalborg, og hun derfor de næste 4 måneder skal pendle mellem Frederiksberg og Aalborg. Sådan har Sarah Liv aldrig set på det, tværtimod. Siden Maj flyttede til Aalborg, og Sarah Liv sideløbende havde arbejde via et vikarbureau, har mange pile peget mod Aalborg. Bl.a. bor hendes chef fra vikarbureauet nu også i Aalborg, og uanset hvilke nye mennesker hun møder på sin vej, har de en forbindelse til Aalborg i en eller anden forstand. En by Sarah Liv aldrig før har besøgt eller på nogen måde har haft en relation til.


Sarah Liv var i Aalborg for første gang i starten af juni i forbindelse med ferniseringen af Francos smukke vægmalerier i YOGA HUSET Aalborg. Her fortabte hun sig så meget i byen, at hun faktisk kom alt for sent til selve ferniseringen. Byen og den smukke udvikling, byen fortsat er igennem, fascinerede Sarah Liv så meget, at hun pludselig tog sig selv i at tænke, at skulle det vise sig, at de kringlede stier fortsat fører hende til Aalborg, var hun på ingen måde skræmt ved tanken om, at dette kunne blive hendes fremtidige bopæl.


Og det er måske lige præcis det, der karakteriserer Sarah Liv ret godt. Hun har en appetit på livet uden fordomme og det mindste tegn på frygt. Hun er åben og nysgerrig med en stor trang til at udforske og opleve.


Jeg mødte hende for første gang til ferniseringen i YOGA HUSET, hvor vi aftalte, at vi skulle mødes, når jeg skulle til København en måned senere. Vi tog en yogaklasse sammen hos Yogacentralen, hvor vi endte med at være de to eneste. Bagefter drog vi videre på cafe, hvor snakken bare flød, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg tog mig flere gange i at bare lytte så intenst til denne inspirerende kvinde, at jeg glemte alt om tid og sted. Så meget, at en deadline til en artikel ikke blev afleveret til tiden.


Jeg glæder mig til at tage yogaklasser ved denne skønne yogi, som har så meget dybde, ro, intelligens, varme, nysgerrighed, livsmod og ikke mindst livskraft, at hun er en gave til alle, der er så heldige at møde hende på, hvad end kringlet og kroget sti hun nu vælger at følge. Personligt håber jeg, at jeg får lov til at følges med hende noget af vejen, og hvis du er omkring YOGA HUSET Aalborg de næste 4 måneder, bliver der nok også mulighed for at møde hende på yogamåtten, da hun snart bliver kastet ud i både ”Kaninklasser” og andre spændende yogabegivenheder i og omkring YOGA HUSET Aalborg.


Endnu engang velkommen til Sarah Liv og de andre nye, skønne og inspirerende aspiranter - glæd dig til at møde dem,og hvem ved, måske flere af dem dukker op på bloggen ❤️ Og hvis du ikke allerede har læst, én af de andre aspiranters indlæg, kan du finde det her.


Namasté, Maria


106 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page