TRAINING AND DEVELOPMENT

Som noget nyt i 2020

tilbyder vi en unik mulighed for at komplimentere din uddannelse med 30 timers Yin yoga Immersion.

 

Vores 30 timers Yin kursus kan både tages som et supplement til din basisuddannelse hos os eller bygges ovenpå en allerede eksisterende uddannelse, og da du også får nærende forplejning

kan du tage vores Bededags Immersion som et Urban Retreat i

Aalborgs pulserende Vestby.

Ganske som det smukke Taoistiske symbol skal yin og yang flyde ind og ud af hinanden for at skabe balance

i vores kroppe og sind såvel som i de liv vi lever.

 

Vi har i dag fået skabt en verden og en hverdag som er domineret af Yang princippet; vi har fokus på effektivitet, fleksibilitet, drive, initiativ, ambition, varme, dag og lys. Måske er den største udfordring, at vi kun dyrker ”gøren”, og har meget lidt tid, plads og rum til ”væren” som på mange måder er essensen af Yin. Yin er også at lære at være med det der er svært at være i (også ift. de fysiske stillinger), og med måne/mørkesiderne af os selv og lære os selv at kende på godt og ondt.

Kurset indholder:

  • Filosofien og baggrunden bag Yin yoga– herunder yogisk etik og livsstil

  • Yin sekvensering og teori – herunder Introduktion til de klassiske yin stillinger samt de modifikationer der bedst skaber samme resultat.

  • Anatomisk introduktion til nøglestillinger i Yin – hvad ønsker vi at opnå med dem, og hvor på kroppen vil vi gerne mærke effekt

  • Overordnet Fascia og Nadi teori (meridianbaner), hvor vestlig medicin forenes med østlig fysiologi

  • Mulighed for selv at undervise  på vores tilrettelagte hold

  • Assisting - hvordan tages hensyn til skader, sygdomme og udfordringer  og hvordan kan vi både verbalt og fysisk hjælpes til rette i stillingerne.

  • Mindfullness og meditation

  • Selvudvikling og personlig vækst

  • Et støttende fællesskab med andre ligesindede yogaentusiaster

Derudover vil der naturligvis være en masse lækker Yin undervisning samt afsøgning af hvordan både angst, stress og livsstil sætter sig i kroppen, og hvorledes vi kan forløse og afhjælpe det.

Hvem kan deltage:

Vores immersion er både tænkt som et Bededagsretreat til dig der trænger til væren i stedet for gøren og gerne vil tune ind på din egen indre stemme. Samtidig er det også et fint supplement til dig der underviser eller gerne vil undervise i yoga og måske har en mere Yang baseret baggrund.

Som alle andre yogatyper kan også YIN fortolkes forskelligt, og det er derfor et krav for optagelse, at du har deltaget i Yin yoga klasser/workshops i YOGA HUSET, og at minimum 2 er med Maj.

Hold nr. TT90020Y Strandvejen 19

Dato. 8-10 maj

Tid. Kl. 08:00-18:00

V/ Maj Ingemann-Molden

Pris 6.000 kr; (Early Bird pris)

Skal du med YOGA HUSET og Charlotte Pape

på yoga retreat 8-15 maj 2020

Medlemmer af YOGA HUSET får 10% rabat på rejsen.

Trænger du til en pause, hvor du oplader både krop og sind og finder nye ressourcer til din hverdag? Så tag med til den skønne græske ø Meganisi og nyd livet med både Yin og Hatha yoga, åndedrætsøvelser, sol, strand og vand på Hotel Esperides, som har privat overdækket terrasse til yogaen.

Din underviser er Charlotte Pape – mangeårig elsket lærer hos FOKUS, med sin uformelle tilgang der er kendetegnet ved god energi krydret med både power og omsorg. 
Du kan være med uanset dit niveau, da der er hjælpemidler og assistance i yogastillingerne.

Program: 

Vi starter hver dag, inden morgenmaden, med yoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Undervisningen foregår på privat overdækket terrasse eller på en øde strand hvis vejret vil.Inden aftensmaden undervises der i Yin eller Hatha yoga efterfulgt af afspænding.Derudover er du selv herre over din tid til udflugter, solbadning ved strand eller pool, vandsport, hygge med en god bog osv. 

Hotellet:
Esperides Resort på den eventyrlige græske ø Meganisi, er et 4-stjernet hotel, med imponerende udsigt over Det Ioniske Hav og de omkringliggende naboøer.

Hotellet har en skøn stor solterrasse hvorfra man kan nyde solen og udsigten fra en liggestol og tage en svalende dukkert i den store pool. 
Læs mere om hotellet og øen på: 

www.suncharter.dk/rejsemaal/sivota/meganisi/esperides-375

Pris pr. person

 ved indkvartering af to personer i delt  dobbeltværelse:
DKK 7.000,-


Pris pr. person

ved indkvartering i enkeltværelse:
DKK 9.500,-

Inkluderet i rejsen: - Fly Aalborg/Preveza t/r - Mad ombord på flyet- 20 kg bagage + 5 kg håndbagage- Transfer fra lufthavn til Esperides Resort t/r (bus og færge)- Ophold med All inkl. i delt dobbeltværelse med havudsigt- Ø-All inkl.- ca. 20 timers yogaundervisning

Der er et begrænset antal pladser

og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.


Tilmelding til Charlotte Pape på mail; 
c.burskov@gmail.com

Dive deep into the works such as the Bhagavad Ghita and find comfort

and inspiration in these old texts

that laid the foundation of what

we know to be yoga today.


Maj is really pleased to announce that 2 amazing teachers of hers, Anat Geiger and Marcel van de Vis Heil are offering a 50 hour Yoga Philosophy intensive this fall, and she is lucky enough to be the assistant. Both are senior teachers to Paul Grilley (who coined the phrase “YIN yoga”) and together they run “the functional teacher training”, which is very much in line with YOGA HUSETs approach to training and teaching.

The retreat is held in beautiful Portugal at the most lovely retreat spot that we can only recommend (Maj did her YIN training in with these same teachers at this retreat center).

Where: D’Alijo Yoga Retreats Casal Cabeceiras de Basto, Portugal

When: 50 hours Intensive Module

30 October - 06 November 2019

Prices: From €1585 – if you sign up via maj@yogahusetaalborg.dk we are able to offer a 10% discount.

YOGA HUSET Aalborg - Strandvejen 19, 9000 Aalborg - info@yogahusetaalborg.dk - ©2017 FOKUS Folkeoplysning